perjantai 17. kesäkuuta 2011

Oona pisti tuulemaan

Oonalla on iso vaihde päällä: me saadaan pelastuslauta! Sponsoreina ovat: Kuljetus Tuuri, Mainostoimisto Buumi, Tykkimäen vapaa-aikakeskus, Vesiliikunta Virtaus ja Kouvolan kaupunki. Lauta on Wetizin Surf rescue. Toivottavasti lauta saapuu pian jotta saadaan se käyttöön ja päästään myös harjoittelemaan lisää.

Toisekseen, Oona otti ja maalasi meidän koko valvomon kopin, sisältä ja ulkoa. Kaksi edellistä kesää on graffititöherryksiä kurjankeltaisessa kontissa katseltu, mutta ei enää, nyt on ihan viralliset värit, punainen ja keltainen. Toivottavasti valvomo saa nyt olla rauhassa töhertelijöiltä, mukavampi se on kaikille niin. Keskiviikkona Oona kysyi voidaanko maalata valvomo ja torstai aamuna kaupungin miehet toi meille maalit, pensselit ja telineen, nopeaa toimintaa!!




Lisäksi kuultiin että laiturille on tulossa myös hyppytasanne, hyvä uutinen niille, joiden ilo on hyppiä kaiteelta valvomattomalle puolelle isolla riskillä. Viime kesänä tehtiin hyppelijä poikien kanssa diili, he ovat nätisti ja näyttävät esimerkkiä eivätkä hypi kaiteelta, ja me puhutaan hyppytasanteen puolesta että saataisiin ihan luvallinen, vähän korkeampi paikka mistä hyppiä. Ja katsokaa, toive on kuultu! Asiat siis menevät eteenpäin, hiljalleen mutta varmasti.

Ja hei, vesi on muuten jo 18 astetta, mittauspisteemme on laiturin puolessa välissä n. 1m syvyydessä joten rantavesi on vielä asteen tai pari tätä lämpimämpää. Jos vain ei vettä sada niin rannalle siitä, kesä on parhaimmillaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti